Hoooked BabyZpagetti print

Hoooked
Hoooked BabyZpagetti print
Hoooked BabyZpagetti print 18 puna-luonnonvalkoinen 21 pörröinen sini-valkoinen 26 luonnonvalkoinen-puna-sini 28 sinivalkoinen 40 hapsu puna-sini-valkoinen 42 meleerattu harmaa-tummansininen 45 musta-valko-vihreä-lila 51 valko-oranssikirjava 62 pörröinen sini-valko 66 sini-valkoraidallinen 75 tummanpuna-valkoinen 77 meleerattu tummanvihreä 85 musta-punakirjava 97 kelta-valkoinen
Tuotetta rajoitettu erä.
1,20 €
2,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 14 kpl

 

Rulla/Rulle:150-250 g = n. 25 m
Materiaali/Material:90 % kierrätyspuuvilla/returbomull, 10 % muut kierrätyskuidut/andra returfibrer
Virkkuukoukku/Virknål:10-12 mm


* Väri 91 on kirkas vihreä, mutta ei ihan niin neonvihreä miltä se kuvassa näyttää.

BabyZpagetti on korkealaatuisista kierrätetyistä tekstiileistä tehty kude, jonka koostumus on yleensä puuvillaa ja elastaania. Koostumus ja värit vaihtelevat kierrätysmateriaalien mukaan. BabyZpagetti on pienempi rullakoko Hoooked Zpagetista. Pikkurullilla voit tehdä koruja, koristeita tai mielenkiintoisia yksityiskohtia suurempiin esim. muuten yksivärisiin töihin. Yksiväriset BabyZpagetit löydät tästä.

Yhdestä BabyZpagetti-rullasta saa virkattua n. 18 x 18 cm kappaleen. Koukkusuosituksena on 10-12 mm.

Meiltä löydät BabyZpagetin kaveriksi myös Hoookedin virkkuukoukut ja kassinkahvat, sekä päättelyyn apuvälineeksi Zpagettineulan.

BabyZpagetti valmistetaan Hoookedin valvonnassa heidän omalla tehtaallaan Portugalissa ja siten työntekijöiden työolosuhteet sekä työn laatu tiedetään hyviksi. Hoooked on tehnyt Zpagetille paljon virkkausohjeita, joista monet ovat myös ilmaisia. Ohjeet löytyvät Hookedin nettisivuilta ja ne on saatavilla mm. englanniksi.

Arvostelut 0 arvostelua