Trinity Mandala MAL -paketti

Trinity Mandala MAL -paketti
Trinity Mandala MAL -paketti Trinity Mandala MAL -paketti Trinity Mandala MAL -paketti
34,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus 3 kpl

Trinity Mandala MAL on Make-Along, jossa virkataan kolme erikokoista mandala-ympyrää käyttäen apuna metallirenkaita. Mandalat on suunnitellut Esther Dijkstra It's all in a Nutshell (klik!) -blogista. MAL alkaa 4.4.2019 ja kestää kolme viikkoa. Joka viikko Esther julkaisee uuden osan mandaloista, ohjeet ovat ilmaisia ja saatavilla englannin, ruotsin ja hollannin kielillä hänen blogissaan. Virkkauksen tueksi hän julkaisee myös videoita YouTube-kanavallaan (klik!). Scheepjesin kansainvälisessä Facebook-ryhmässä (klik!) on myös paljon innokkaita kanssavirkkaajia, joten kannattaa liittyä mukaan!

Mandalat virkataan Catona-langasta, joka on 100 % merseroitua puuvillaa. Catonan värivalikoima on todella laaja, joten jokainen löytää siitä varmasti itselleen sopivat väriyhdistelmät, mutta mikäli haluat käyttää Estherin ohjeen alkuperäisiä värejä, ne on valmiiksi koottu tähän tuotteeseen yhdessä kolmen erikokoisen metallirenkaan kanssa. Tämän tuotteen ostamalla pääset siis helposti aloittamaan ihanan mandalavirkkausprojektin tekemisen! Jos haluat käyttää omia väriyhdistelmiäsi, klikkaa alla oleviin tuotteisiin ja lisää ne jokainen yksitellen ostoskoriin. Catona-lankaa Mandaloihin tarvitaan 10 eri väriä, 1 kpl jokaista (50 g/kerä) ja lisäksi metallirenkaat 15 cm, 30 cm ja 50 cm.

Huom! tämä paketti ei sisällä ohjeita, ne saat ilmaiseksi It's all in a Nutshell -blogista, kun ne on julkaistu (huomioi ettei ohjetta ole saatavilla suomeksi).

Tämä tuotepaketti sisältää siis:
Metallirenkaat, yksi kappale jokaista kokoa
15 cm (klik!)
30 cm (klik!)
50 cm (klik!)
Catona-lankaa (klik!) 10 kpl eli 500 g, värit
208 Yellow Gold
398 Colonial Rose
246 Icy Pink
403 Lemonade
130 Old Lace
205 Kiwi Green
397 Cyan Blue
413 Cherry Pink
400 Petrol Blue
110 Jet Black

Värit ovat nähtävillä yllä olevissa kuvissa. Kolmannessa eli ns. tarvikekuvassa ovat värit samassa järjestyksessä kuin edellä olevassa listassa, ainoastaan musta kerä puuttuu kuvasta. Samassa kuvassa näet myös metallirenkaat, mutta kuvan napit ja sakset eivät kuulu tähän pakettiin.

Arvostelut 0 arvostelua